Lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys maahantuojalta

Aurelian vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu pientalojen ja suurempien kohteiden lämmönjakotavaksi. Tarjoamme lattialämmitystuotteet ja –suunnitelmat, lattialämmityksen asennuksen voit tilata omalta LVI-liikkeeltäsi tai -asentajaltasi.

Miellyttävää asumista – suosituin lämmönjakoratkaisu

Aurelia lattialämmitysjärjestelmä jakaa lämmön tasaisesti joka paikkaan, tasolle, jolla oleskelet. Huolellisesti suunniteltu lattialämmitys estää esimerkiksi ikkunoista tulevan vedon ja pitää huonelämpötilan kauttaaltaan tasaisena. Tasainen, mukava lämpö tekee asumisesta miellyttävää. Vesikiertoinen lattialämmitys on suosituin lämmönjakoratkaisu uudiskohteissa.

Kylpyhuoneissa, wc:ssä sekä saunatiloissa lattialämmitys nopeuttaa kosteuden poistumista. Huomaamaton lämmön lähde - näkymättömissä lattian alla - antaa vapaat kädet kodin sisustamiseen. Vanhanaikaiset, pölyä keräävät patterit voi unohtaa.

Lattialämmityksen toiminta

 

Rakentajan huoleton valinta

huonetermostaattiAurelia lattialämmitysjärjestelmä koostuu tarkoin valituista, eurooppalaisten valmistajien tuotteista, jotka täyttävät tiukat EN-laatustandardit.

Aurelian vesikiertoinen lattialämmitys on täysin huoltovapaa, sillä ainoa tarvittava toimenpide on lämpötilan säätö, jonka teet huonekohtaisista termostaateista ja jakotukista.

Tuotteet ja tekniset tiedot

 

asennustaVarma toimitus suoraan maahantuojalta. Etkä maksa väliportaalle!

Oma maahantuontimme takaa varmat toimitukset ja järkevän hintatason – et maksa turhaan välikäsille.

Lattialämmityksen asennuksen voit tilata asennuskumppaneiltamme tai omalta LVI-liikkeeltäsi.

Lattialämmitysprojektin vaiheet

 

energia

Energiatehokas lämmöjakotapa tuo säästöä

Vuonna 2012 tiukentuneiden rakennusmääräysten tarkoituksena on vähentää lämmitysenergian tarvetta. Huomioimme tiukentuneet määräykset huolellisella suunnittelulla. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo merkittävän säästön lämmityskustannuksiin muihin lämmönjakoratkaisuihin verrattuna.

Aurelia lattialämmityksen kanssa sopii mikä tahansa lämmitysratkaisu, esimerkiksi maalämpö, ilmalämpö tai kaukolämpö. Lämmitysjärjestelmän voi myös myöhemmin vaihtaa eikä se vaikuta lattialämmityksen toimintaan.

Lattialämmityksen suunnittelu

 
katso video

"Laatuun kannattaa panostaa,
kun itselle rakentaa "Antti Lampinen, omakotirakentaja Turku

Katso video

 

Mitä lattialämmitys maksaa?

Saat kokonaisuuden edullisesti suoraan maahantuojalta, ilman välikäsiä!
Laske hinta-arvio tai pyydä tarjous.

> Pyydä tarjous kohteeseesi > Laske hinta-arvio kohteeseesi